Звездата на ЦСКА Йомов разочаровано: Не успяхме да се адаптираме


Звездата на ЦСКА Йомов разочаровано: Не успяхме да се адаптираме
Снимка: Lap.bg/Vladimir Stoyanov

2215 0

Най-добрият играч на ЦСКА в последните мачове - Георги Йомов, беше видимо разочарован след поражението на "червените" от Бодьо/Глимт с 2:0 в Норвегия. "Армейците" бяха пречупени с по един гол във всяко полувреме, а крилото обясни трудното влизане в мача на своя тим с изкуствения терен, на който се изигра срещата. 

"Трудно се адаптирахме към терена, лошите условия. Не се справихме по най-добрия начин, но продължаваме да мислим за целите, които имаме напред. Трудно може да се свикне с този терен, не става за едно полувреме. Това е причината, заради която ни беше доста трудно, тези условия за игра", категоричен беше Йомов.

Той беше изненадващо сменен още в началото на второто полувреме, въпреки че се представяше на ниво до момента на смяната. Самият Стойчо Младенов разкри, че причината е предстоящата среща с Лудогорец, докато играчът категорично отсече, че това е право на треньора и той има право да взема своите решения без въпроси. 

"Смяната ми е треньорско решение, нямам право да коментирам или да се сърдя. Така е видял, така е преценил, той взима решенията, не мога да коментирам.

"Не смятам, че се притесняваме при гостуванията в Европа, такова е положението, така се развиват мачовете, никой не го иска - да губим. Футболът е - по-добрият печели", каза още той по повод слабата форма на "червените" в Европа. 

"За Лудогорец ще си обсъдим нещата през идните дни и се мобилизираме максимално за мача, гоним задължителна победа. Всеки мач се играе по един и същи начин, няма бонус (мачът с Рома - бел. ред)", завърши Йомов в коментар след загубата на ЦСКА от Бодьо/Глимт

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички