Звездата на ЦСКА използва специална привилегия, посвети я на...националите на България


Звездата на ЦСКА използва специална привилегия, посвети я на...националите на България
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2801 0

ЦСКА се възползва по добър начин от паузата за националните отбори в родния шампионат. 31-кратните шампиони проведоха лагер в Тетевен, където наблегнаха на двуразови тренировки.

През уикенда "армейците" се изправиха срещу Литекс в приятелски мач, спечелен с 5:1. Участие в него взеха голяма част от възпитаниците на Нестор Ел Маестро.

Срещата пропуснаха ангажираните с националните си отбори футболисти, както и няколкото контузени такива. В двубоя участие не взе и един от основните играчи на "червените" Тобиас Хайнц.

Каква е причината?

Норвежкият плеймейкър взе пълноценно участие в подготовката със съотборниците си, пише "Тема Спорт". В петък следобед той е получил специално разрешение да се прибере в столицата.

Причина за това са натрупаните голям брой игрови минути от началото на новия сезон. Спортно-техническият щаб на "червените" е преценил да даде почивка на офанзивния футболист. 

Хайнц използва свободното си време, прекарвайки го със своята половинка Виктория, която е българка. Той дори посети дома на Славия - стадион "Александър Шаламанов", за да изгледа европейската квалификация между младежите на България и Германия, завършила 3:2 в полза на "бундестима".

А кои други двама пропуснаха мача с Литекс и защо?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички