Звезда на ЦСКА показа на Нестор Ел Маестро какво държи на пейката (ВИДЕО)


Звезда на ЦСКА показа на Нестор Ел Маестро какво държи на пейката (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3815 0

ЦСКА постигна хубав и важен успех в междинния 11-ти кръг на Първа лига. "Армейците" надвиха у дома Локомотив София с 2:0, доминирайки категорично през по-голямата част от мача.

Какво се случи?

Новото попълнение Майкъл Естрада "блесна" с 2 попадения в 40-тата и 45-ата минута. След прекъсването "червените" отново натиснаха опонента си, но значително понижиха темпото в последните 30 минути.

Цели петима нови футболисти се появиха на терена за 31-кратните шампиони след 68-ата минута. Един от тях - Жираир Шагоян, видимо показа значително подобрение в играта си в сравнение с последните си изяви.

Бързоногият арменец на няколко пъти създаде собственоръчно опасни ситуации пред противниковата врата. Показа техника и умения за игра с топка в крака, от което пострадаха няколко от играчите на столичните "железничари".

"Братска" подкрепа

След края на двубоя Дюкенс Назон, който също показа много високо ниво в срещата с "червено-черните", сподели възхищението си от своя съотборник. В социалните мрежи той разпространи клип, на който нападателят се саморазправя с двама от състезателите на опонента. Малко по-късно това стори и официалният профил на "армейците".

А какви впечатления от своите възпитаници сподели треньорът Нестор Ел Маестро след успеха?

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички