С червен картон, повлиян от феновете: Талант на ЦСКА се разкая


С червен картон, повлиян от феновете: Талант на ЦСКА се разкая
Снимка: Lap.bg

7212 0

Един от изгряващите таланти на родния футбол - Християн Петров, даде любопитно интервю. Младият бранител коментира всичко най-интересно около себе си, като той засегна и червения си картон от гостуването на Берое.

Тогава при сериозна разлика в резултата в полза на ЦСКА Петров видимо изпусна нервите си и си изкара излишен червен картон без да имаше нужда от подобни действия в случая.

Eмоциите от завърналите се фенове

20-годишният футболист разкри, че емоциите в случая са му били повлияни от завърналите се организирани привърженици на отбора, които бойкотираха първата половина от кампанията:

 "Да, случват се и такива неща. Със сигурност ще се поуча от тази грешка. В момента, в който стана ситуацията, разбрах какво съм направил.

Повлиян от емоцията, от завърналите се фенове на трибуните, направих тази глупост. Благодарен съм на целия отбор, на треньорския щаб за подкрепата, която ми оказаха веднага след края на мача. Няколко от момчетата дойдоха, казаха ми, че това е нормално, все пак съм млад футболист. Но естествено се надявам повече да нямам подобни ситуации", сподели талантливият бек около ситуацията в Стара Загора пред "Тема Спорт".

Вижте всичко около билетите за ЦСКА - Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички