Занев: Имаме шансове да излезем от тази група


Занев: Имаме шансове да излезем от тази група
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1193 0

Опитният защитник на ЦСКА и бивш капитан на отбора Петър Занев заяви, че тимът имат сили да излезе от своята група, в която са още отборите на Рома и Йънг Бойс. "Червените" посрещат румънския си съперник на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък от 19:55 часа.

"Четири седмици нямах възможност да тренирам, но гледам да наваксам по възможно най-бързия начин, за да може треньорът да има повече опции. Чувствам се по-добре след мача, по който изиграх и лека-полека набирам скорост", заяви Занев на пресконференцията преди двубоя. 

"Мисля, че няма напрежение, даже всеки един от нас с голямо нетърпение очаква тези сблъсъци от Лига Европа. Това са мачове, в които всеки един от нас може да се покаже в най-добра светлина. Мисля, че имаме шансове да излезем то тази група. На мен много ми хареса как отборът се представи в Европа – с тази тактическа дисциплина", сподели той. А каква ще е тактиката на Стамен Белчев за двубоя - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички