Стамен Белчев разкри тактиката на ЦСКА за Клуж и какво очаква да види от отбора


Стамен Белчев разкри тактиката на ЦСКА за Клуж и какво очаква да види от отбора
Снимка: БГНЕС

1362 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция преди първия мач на "червените" в групите на Лига Европа, който е утре (22.10) срещу Клуж. Според неговото мнение двата отбора имат равни шаснове да стигнат до победата.

"Отборът на Клуж е много силен отбор, ние знаем нашите силни и слаби страни, ще се опитаме да се възползваме от нашите силни страни и да неутрализираме техните. В този мач мисля, че шансовете са 50/50", заяви той.

"ЦСКА ще се опита да играе своята игра, това ще рече ще се опитаме да направим трайно владение на топката. Знаем, че отборът на Клуж е изключително агресивен отбор, но ще се опитаме да нарушим силните им страни и да ги накараме да се съобразяват с нас. Сред силните им страни е и владението на топката. Групата е тежка, на този етап няма слаби отбори в групите. Отборът на Клуж е много силен отбор, ние знаем нашите силни и слаби страни, ще се опитаме да се възползваме от нашите силни страни и да неутрализираме техните. В този мач мисля, че шансовете са 50/50".

"Искаме, ако можем в първите две минути да вкараме два гола, но невинаги се получава. Ще се опитаме при първа възможност да пресираме противника високо, ако е възможно. Какво ще се случи не мога да кажа, футболистите решават в моментната ситуация. С изключение на една или две позиции, с другите съм наясно, така че се надявам до мача на двете тренировки да нямаме проблемни хора и контузии, в общи линии съм наясно със състава за мача", допълни треньорът на "армейците".

"С нетърпение очакваме мачовете, но в никакъв случай не трябва да има напрежение сред играчите. Трябва да има спокойствие и да излезем и да покажем една добра игра. Надявам се да постигнем добри резултати. Трябва да излезем и да покажем най-доброто от себе си в този мач. Ще се борим във всеки мач от първата до последната минута, всяка точка е важна. Въпреки че не играем на нашия стадион, съм сигурен, че феновете ще бъдат на едно постоянно високо ниво, както винаги, надявам се и ние да ги зарадваме с нашата игра и един добър резултат", каза още Белчев.

А ето кои съдии ще свирят първите мачове на двата родни тима. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички