Екс треньор на "Армията": Ще е срам, ако ЦСКА стане шампион...


Екс треньор на "Армията": Ще е срам, ако ЦСКА стане шампион...
Снимка: Cska.bg

7758 0

Бившият капитан и треньор на ЦСКА - Адалберт Зафиров,  коментира изминалото "Вечно дерби" между 31-кратните шампиони и Левски, завършило 0:0.

Специалистът изгледа срещата от ложите на Националния стадион "Васил Левски", като не скри разочарованието си от представянето на бившия си клуб. 

Междувременно той оцени негативно и голяма част от звездите на Саша Илич, към който не пропусна да даде и няколко съвета.

Коментарът на Зафиров

"Отидох с огромен ентусиазъм към стадиона и си заминах бесен, едвам се побрах в кожата си. Срам ме беше да гледам. По-грозен футбол ЦСКА никога не е играл. Знаете ли, така действаха едно време селските отбори срещу ЦСКА. По същия начин, както играхме вчера. Петима човека наредени отзад в една линия и си стоят. Като вземат топката, я ритат напред както им падне. Мъчат се да уцелят централния нападател. А около него четирима в синьо, какво да направи сам момчето. Няма динамика, няма движение, няма преливане. Грам, никакво преливане няма.

Играчите по-бавни от мен с моите 53 години. Тоя Амос Юга – едвам ходи по терена, толкоз бавен човек не съм виждал. Търкаля се. И е много дебел, затова противникът не може да го заобиколи, което все пак е някакъв мъничък плюс.

 

Ако ЦСКА стане шампион с тази игра, това ще е срам за българския футбол. Повтарям – с тази игра", категоричен е специалистът пред БЛИЦ.

Мнение за Хайнц, Линдсет и Илич

"Хайнц може да върти топката на малки вратички, но не сменя темпото. Мисля, че трябва да играе зад нападателя, а не да го пращат по дясното крило, защото няма скорост, няма бързина. Линдсет вече тотално липсва, а есента играеше много добре.

Саша Илич явно си дава сметка, че с тези футболисти – толкова. С тях не може да се играе добър футбол. Питам обаче: Кой ги е видял тези футболисти, кой ги е избрал, кой е открил нещо футболно в тях?", добави Зафиров.

 Вижте какво каза Кокала пред SportLive.bg за дербито и Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички