"За Черно море - Купата, ЦСКА с титлата", екс звезда с любопитно желание


"За Черно море - Купата, ЦСКА с титлата", екс звезда с любопитно желание
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2135 0

Бившата звезда на ЦСКА и Черно море - Милен Петков даде интервю преди битката между двата тима в турнира за Купата на България във вторник.

Те се изправят на четвъртфиналите, срещата е от 20:00 часа и ще може да я проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! Екс националът отчете равните възможности на двата тима утре, като сподели и какви са му желанията за шампиони в турнира за Купата на България и Първа лига през настоящата кампания.

Мнението на Петков

"Тези мачове винаги са протичали оспорвано, така че очаквам отново Черно море да създаде неприятности на ЦСКА. И въпреки че червените са смятани за фаворити, според мен изходът на двубоя е непредвидим. Предимството, което все пак отборът на Саша Илич ще има, е свързано с публиката на „Армията“, която е голям фактор. Вижда се колко важни са феновете за футболистите, след като през пролетта се завърнаха на трибуните.

Нека пожелая така – Черно море да спечели Купата на България, а ЦСКА – титлата. Защото и двата клуба го заслужават. Илиан Илиев е един от малкото треньори, които разчитат на футболисти от собствената школа, и не се страхува да ги налага. И много ми се иска това да се случва при повече отбори. Но не е лесно.

Защото в годините се доказа, че високи цели трудно могат да се постигат с български играчи. И тимовете, които имат финансови възможности да привличат чужденци, ги ангажират. За да могат да играят в Европа и да се борят за титлата", обясни Милен Петков пред "Тема Спорт".

Вижте коя звезда на Черно море се завръща за мача с ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички