"Любимец" на "червените" фенове се завръща за Черно море в мача с ЦСКА


"Любимец" на "червените" фенове се завръща за Черно море в мача с ЦСКА
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

7313 0

Запалянковците на Черно море могат частично да си отдъхнат, след като стана ясно завръщането на един от лидерите сред "моряците" - Васил Панайотов, за предстоящото дерби с ЦСКА.

Двата тима ще премерят сили във вторник, 4 април от 20:00 часа на стадион "Българска армия" в турнира за Купата на България. Крайният победител ще се класира за полуфиналите на турнира, а срещата ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg.

Впечатление в оповестената група на Черно море от 20 футболисти прави и присъствието на бразилеца Мишаел Алвес, който от "Тича" са успели да картотекират навреме за срещата.

Около бившия футболист на Левски Васил Панайотов, трябва да се отбележи, че изтърпя наказание от мач, след като получи директен червен картон срещу Лудогорец.

Групата на "моряците"

В групата на Черно море за срещата са Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Велислав Василев, Мазир Сула, Берк Бейхан, Алекс Фернандес, Атанас Илиев и Исмаил Иса.

Ето кога ще се тегли жребият за полуфиналите за Купата на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички