Официално: ЦСКА 1948 обяви на кой стадион ще бъде домакин на ЦСКА


Официално: ЦСКА 1948 обяви на кой стадион ще бъде домакин на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4216 0

От ръководството на ЦСКА 1948 обявиха официално, че ще приемат ЦСКА на стадион "Витоша" в Бистрица в мача от 23-тия кръг на Първа лига, който ще се изиграе на 12 март от 16:45 часа!

Това е било потвърдено след среща между ръководството на отбора, представители на СДВР и такива на гостуващия тим. Полицията ще поеме опазването на обществения ред в района по време на двубоя, а изпълнителният директор на домакините - Добрин Гьонов, изказа своите благодорности:

"Благодарим на представителите на полицията, които подходиха професионално и с разбиране към организацията на срещата и ще се погрижат тя да мине без нарушаване на обществения ред. Както при всеки мач, ръководството на ЦСКА гарантира, че организацията на стадиона ще е перфектна и на европейско ниво".

По време на срещата между трите страни е бил определен и начинът, по който ще се разпространяват билетите за привържениците на отбора гост. Пропуските за гостуващия отбор ще бъдат предадени на ЦСКА. "Важно уточнение е, че в деня на мача билети на стадиона или друго място няма да се продават", обръщат внимание домакините.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Взехме решение": От Сектор Г обявиха какво ще сторят срещу ЦСКА 1948

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички