"Никога не е било на дневен ред": От ЦСКА се ядосаха на неверната информация за Христо Стоичков


"Никога не е било на дневен ред": От ЦСКА се ядосаха на неверната информация за Христо Стоичков
Снимка: БГНЕС

4500 0

От ЦСКА бързо обориха информацията, че Христо Стоичков вече няма акции в клуба. "Червените" посоиха, че заради преструктурирането окончателните промени в Търговския регистър ще излязат на по-късен етап. Именно оттам дойде объркването.

От клуба признаха, че никога не е било на дневен ред премахването на "най-голямата легенда на ЦСКА в лицето на Христо Стоичков" от акционерите на "армейците". Те напомниха и че той ще остане с 20% след преструктурирането.

Публикуваме цялото обръщение без редакторска намеса:

"Информация за акциите на Христо Стоичков

Във връзка със спекулативните новини в спортните издания бихме искали да внесем яснота: Христо Стоичков остава акционер в клуба с дял от 20%. Както изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов ясно обясни по време на последната ни пресконференция – в момента тече преструктуриране на клуба, а собствеността ще бъде разделена по следния начин: 40% - 40% - 20%. Заради въпросното преструктуриране, окончателните промени ще излязат в търговския регистър на по-късен етап. Никога на дневен ред не е било премахването на най-голямата легенда на ЦСКА в лицето на Христо Стоичков от акционерите на клуба.

А във връзка с всички „бомбастични“ заглавия, бихме искали да припомним част от публикацията ни от 07.02.23 г.:

Бихме искали да ви призовем да не вярвате сляпо на всяка информация, която се появи в публичното пространство, а да разчитате на официалните канали на клуба. Ръководството предприема всички възможни мерки, за да осъществи най-важните за ЦСКА цели. Призоваваме и журналистите за повече отговорност при боравенето с информация и цитирането на източници. Вярваме, че уважението към собствената ви професия и самите вас го изисква" - написаха "червените".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички