Възмутеният Милко Георгиев с нов скандален разказ за Тобиас Хайнц


Възмутеният Милко Георгиев с нов скандален разказ за Тобиас Хайнц
Снимка: Колаж: SportLive.bg

21179 0

Бившият административен директор на ЦСКА - Милко Георгиев, се включи в интересен дебат с нов скандален случай около един от капитаните на клуба през сезона - Тобиас Хайнц. 

Георгиев имаше дейно участие в протестите около стадиона

Норвежецът бързо бе заобичан от запалянковците след акостирането му преди година, но формата му постепенно спадна и се стигна до скандални разкрития от страна на Иван Велчев - Кюстендилеца

Според тартора на агитката - креативният футболист имал сериозни проблеми извън терена, а сега бившият ръководител разказа, че през последните часове лично се разочаровал от поведението на "звездата". 

Коментарът на Георгиев

"Ами не е съвсем така!Симулията говори от разстояние на времето в което той и играчите които е тренирал са играли и съзрели като мъже!Днешните играчи са хулени и иронизирани основно защото феновете не виждат онова себераздаване което би трябвало да е присъщо за тях!Причините да не го правят са много и не бих се наел да ги назова в няколко изречения!

Друга ценностна система е в основата на всичко!

Днес буквално в магазина засякох Хайнц…Едвам се сдържах да не му вкарам 2-3 шамара и повярвай ми, спря ме само това че щеше да се изкара жертва, но държанието му беше присъщо като за НЕ футболист на ЦСКА", пише Георгиев в социалните мрежи. 

Бившият ръководител коментира във връзка с думи на абсолютната легенда Манол Манолов - Симолията, а в коментарите други фенове му отговориха, че са имали и положителен допир до Тобиас:

"Аз преди няколко дни срещнах Хайнц в МОЛ Парадайс. Поздравих го и му казах, че формата се оправя, но класата е завинаги. Стана му много приятно даже още минута-две поговорихме. Стори ми се много усмихнато и симпатично момче".

Вижте страховитите нападки на феновете към Тобиас Хайнц!

Още: "Умната! Ще следим отблизо"! Сектор "Г" с предупреждение и призив преди Конгреса на БФС

Каква "изненада": Бившият играч на ЦСКА - Бисмарк Чарлс, вече носи главоболия на новия си клуб

Красива българка, децата и себе си: Каква е мотивацията на играчите на ЦСКА? (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички