Красива българка, децата и себе си: Каква е мотивацията на играчите на ЦСКА? (ВИДЕО)


Красива българка, децата и себе си: Каква е мотивацията на играчите на ЦСКА? (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3085 0

ЦСКА все още е в търсене на най-добрата си игрова форма с навлизането в ключовия етап от сезона. В последните кръгове "армейците" вършат работата си и печелят, но не убеждават достатъчно със своите изяви на терена.

Играта на "червените" все пак изглежда сякаш върви във възходяща линия, а за това много фактори. Един от тях е мотивацията - тя е основен компонент в преследването на успеха.

От какво черпят мотивация 31-кратните шампиони?

Още: Големият шеф в ЦСКА е отговорник №1 за норвежката инвазия в "червения" клуб

В сряда сутрин "армейците" пуснаха любопитно видео в социалните мрежи, с което грабнаха вниманието на феновете. В него част от футболистите показват какво виждат всеки път, когато пуснат своя телефон. Какво им дава сили.

Клипът започва с Тибо Вион. Авторът на две страхотни попадения във вратата на Ботев Враца показа своите деца - Озана и Абел, които стоят на дисплея му. Последва Улаус Скаршем, който в изминалия кръг донесе победата на своя отбор в Бистрица с гол в добавеното време. Той също слага най-отпред своя син Мио.

Килиън Мърфи в образа на Томас Шелби от популярния сериал "Peaky Blinders" е на тапета на Матиас Фаетон. Данило Асприля слага своите майка и баща, а Тобиас Хайнц красивата си българска приятелка Виктория Ангелов. Видеото завършва с Фернандо Каранга, който се мотивира от самия себе си.

Още: Антъни Иванов открои по-резултатен нападател в ЦСКА от Ерлинг Холанд

Без милост: Феновете на ЦСКА скочиха на контузените футболисти заради пороци и форма

Вкарал от корнер на Англия: Исках да играя в Шампионска лига с ЦСКА, "армейците" не са това, което се очаква да бъдат! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички