Кюстендилеца призна кой ходи пиян на рехабилитации и втрещи: Един път раздавах шамари


Кюстендилеца призна кой ходи пиян на рехабилитации и втрещи: Един път раздавах шамари
Снимка: Lap.bg

35178 0

Лидерът сред организираните фенове на ЦСКА - Иван Велчев - Кюстендилеца, продължава да прави разкрития в съботния ден за случващото се в съблекалнята на любимия му отбор. 

Всичко започна още в петък вечер след разочароващото представяне на "червените" при визитата на Славия от 19-ия кръг на Първа лига. След крайното 1:1 той започна бурна дискусия със свои съмишленици в социалните мрежи. 

По-късно в събота запалянкото изрече сериозни твърдения по адрес на един от контузените легионери в клуба - Брадли де Нойер. Нидерландецът беше привлечен при акостирането на Саша Илич, но през пролетта се контузи и се очертава да се присъедини към тренировъчния процес на първия тим през зимната пауза. 

Големи обвинения към футболист на ЦСКА

Велчев коментира по негов адрес, че "Де Нойер пие и ходи редовно пиян на рехабилитации...". В същото време обясни за Линдсет, че не знае дали прави нещо подобно в свободното си време, каквито обвинения има към скандинавеца. 

В допълнение Кюстендилеца разкри, че се е стигало до саморазправа на "Армията" с негово участие: "Аз един път раздавах шамари и стана страшен скандал...Трябва клуба да си се намеси".  Не става ясно обаче дали случаят е скорошен или касае бивши фигури на 31-кратните шампиони. 

Вижте как продължава комуникацията между Велчев и феновете, както и кой е голямото разочарование на тартора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички