"Умната! Ще следим отблизо"! Сектор "Г" с предупреждение и призив преди Конгреса на БФС


"Умната! Ще следим отблизо"! Сектор "Г" с предупреждение и призив преди Конгреса на БФС
Снимка: БГНЕС Yulian Todorov / LAP.bg Колаж: Sportlive.bg

4738 0

Броени дни остават до така очакваният Конгрес на Българския футболен съюз. На него ще бъде взето решение кой ще управлява любимата на милиони у нас игра през идните години.

Битката на върха

Димитър Бербатов, Георги Иванов и Михаил Касабов - това на пръв поглед са тримата основни кандидати за президентския пост. ЦСКА и мнозинството фенове на отбора неведнъж са заявявали категоричната си подкрепа към легендата на Манчестър Юнайтед.

"Умната! Ще следим отблизо"! 

Именно това, макар и индиректно, направиха организираните привърженици на "армейците". В социалните мрежи те заявиха, че ще следят изкъсо случващото се в петък. Освен това, "червените" запалянковци призоваха за прозрачност, честност и внимателност. Припомняме, че феновете на ЦСКА бяха основна част от грандиозните кървави протести срещу БФС през ноември миналата година.

Още: Потвърдено: Вицепрезидент на БФС, замесен в голям скандал, ще ръководи Конгреса

Организираните фенове на ЦСКА с предупреждение преди Конгреса на БФС

Ето какво написаха от Трибуна Сектор "Г" по повода:

"Армейци,

Както знаете, на 15.03 ще се проведе извънреден конгрес за избор на ново ръководство на БФС. От доста време насам в Бояна има крещяща нужда от промяна и е време футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него.

През годините многократно сме казвали и показвали какви са нашите предпочитания и целта на тази публикация не е агитационна. По-скоро искаме да обърнем внимание на отговорните лица, които ще осигуряват и съблюдават провеждането на самия Конгрес - установените законови и процедурни рамки трябва да бъдат спазени така, както "го правят в белите държави"! Прозрачност, честност, допускане на медиите до събитието и без шменти-капели в някоя тъмна стаичка на хотел "Маринела". Крайно време е порочните практики да бъдат оставени в миналото!

Още: Димитър Димитров-Херо и Красимир Балъков оглавиха Изпълкома, предложен от Георги Градев

Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес. Разчитаме най-накрая разумът да надделее и футболът ни да се откъсне от мъртвата хватка на безвремието, в която се намира благодарение на корумпираното и некадърно управление на предходното ръководство на БФС.

Умната.

Време за промяна"!

Още: "Кой ще стане президент не е важно" - Георги Градев с важно уточнение преди конгреса на БФС

"Повдигане на рамене и една приятна усмивка": В БФС готови за оставането на Борислав Михайлов

Единствено Георги Иванов - Гонзо не е уважил важното събитие преди Конгреса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички