Вслуша ли се във феновете? Нестор Ел Маестро връща талант и праща двама на пейката


Вслуша ли се във феновете? Нестор Ел Маестро връща талант и праща двама на пейката
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9814 0

ЦСКА излиза в променен състав за битката срещу Лудогорец. "Армейците" гостуват на разградчани в неделя (13.08) от 21:15 часа в битка от петия кръг на Първа лига.

Кой се завръща и кой ще бъде "закотвен"?

Треньорът на "червените" Нестор Ел Маестро и неговите помощници планират да внесат рокади за тежката битка. "Тема Спорт" информира, че в защита отново застава един от най-перспективните таланти на тима Християн Петров.

Младият български национал по всяка вероятност ще смени неособено убедителния Енес Махмутович. Той ще си партнира с новия капитан Мено Кох, както и с един от новодошлите играчи Браян Кордоба, който оставя добри впечатления.

Петров бе на резервната скамейка при двете загуби от Сепси в Лигата на конференциите, както и при ремито със Славия седмица по-рано. Очаква се там да се озоват Станислав Шопов и Жираир Шагоян, на които бе гласувано сериозно доверие, което обаче не успяха да оправдаят особено добре.

Предполагаем състав

Най-вероятно по двата фланга ще действат Иван Турицов и Сейни Санянг. До тях, в средата, пък ще бъдат наредени Тибо Вион и Джонатан Линдсет. Марселино Кареасо и Амос Юга все още се възстановяват от травми. Атаката ще водят Дюкенс Назон и Матиас Фаетон.

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев пък вече е решил как ще се справи с "армейските" бранители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички