В последния момент: Съдията на Лудогорец - ЦСКА отказал да води предишния им мач


В последния момент: Съдията на Лудогорец - ЦСКА отказал да води предишния им мач
Снимка: LAP.bg

4060 0

Получият наряд за предстоящото дерби между ЦСКА и Лудогорец - Никола Попов, е отказал да ръководи предишното такова между двата гранда през пролетта.

Зрелището в Разград

На 20-и май "армейците" гостуваха на "орлите" в битка за челното място в Първа лига. Възпитаниците на Саша Илич тогава изоставаха с едва 1 точка от "зелените", 4 мача преди края на шампионата.

За рефер на големия дуел е бил назначен именно Попов. Той обаче отхвърлил възможността да свири на "Хювефарма Арена". Като причина за това посочил здравословни причини, информира "Тема Спорт".

Какво се случи след това?

Той бива заменен от съдия номер 1 на България Георги Кабаков. Срещата завършва при резултат 2:2, а напрежение и спорни ситуации не липсват. Попов все пак е отново привикан по-малко от 2 седмици по-късно.

Повод е гостуването на Левски в Разград. "Сините" губят с 2:3, а двубоят бива белязан от редица скандали. Столичани излизат с много експериментален състав, докато главният арбитър отсъжда много спорна дузпа при резултат 0:0 за игра с ръка на Ван дер Каап, който обаче бива избъскан в гръб от Игор Тиаго.

Сега все пак се очаква Попов да не отмени наряда си и да поведе дербито между "червени" и "зелени" тази неделя. Дни преди него един от най-добрите в "армейския" лагер сподели очакванията си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички