Пак ли? Нестор Ел Маестро връща кошмарна за ЦСКА схема срещу Лудогорец?


Пак ли? Нестор Ел Маестро връща кошмарна за ЦСКА схема срещу Лудогорец?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3528 0

Треньорският щаб на ЦСКА се готви да върне превърналата се в последните мачове на "армейците" в кошмарна схема на игра. Нестор Ел Маестро и компания планират да излязат срещу Лудогорец в познатата система 3-5-2.

"Червените" гостуват на шампиона в Разград в неделя (13.08) от 21:45 часа. Те ще излязат срещу "орлите" в постройка с трима бранители, информира "Тема Спорт".

Какво "пожъна" ЦСКА с тази тактика?

31-кратните шампиони записаха едни от най-тежките си мачове в края на изминалия и началото на новия сезон именно с тази схема на игра. Най-пресният пример за това са ремитата със Славия и Хебър, както и кошмарната загуба с 0:4 от Сепси.

През изминалата кампания вече бившият треньор на тима Саша Илич наложи въпросната система. Той пожъна хубави резултати, по-голямата част от които обаче с колеблива игра. Именно с нея "армейците" се провалиха в решаващите двубои с Лудогорец и ЦСКА 1948, които ги разминаха с така мечтаната титла.

Последната си визита в Разград "червените" завършиха при резултат 2:2. Тогава видимо най-осезаемият проблем за възпитаниците на Саша Илич бе липсата на бекове и скорост в защита за противодействие на бързоногите нападатели на съперника.

Единственият успех за отбора през новия сезон до момента (срещу Крумовград) дойде именно след променената на 4-1-4-1 схема. Все пак се очаква "армейците" да се върнат отново към познатата такава.

Треньорът на разградчани Ивайло Петев пък вече е решил как ще се справи с нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички