"Време разделно" в ЦСКА: Стойчо Младенов готви радикални промени на "Българска армия"!


"Време разделно" в ЦСКА: Стойчо Младенов готви радикални промени на "Българска армия"!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2815 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е изключително ядосан и изнервен от последните слаби резултати и изяви на неговите футболисти и е твърдо решен да вземе сериозни мерки по време на зимната пауза в родния футбол, пише днес "Мач Телеграф".

Наставникът на "армейците" със сигурност не е очаквал толкова слабо представяне в евротурнирите и толкова голяма точкова разлика с Лудогорец в Първа лига и затова е решен на всичко, за да обърне хода на събитията!

Изданието съобщава, че на стадион "Българска армия" предстоят сериозни промени - петима играчи ще бъдат освободени или продадени и дори вече са намерени техните заместници. Говори се, че Стойчо Младенов ще доведе в София футболист от Казахстан, където работи дълги години. Наскоро пък се появиха информации, че "червените" имат интерес и към португалеца Микел Агу от Витория Гимараеш...

След загубата от Лудогорец в Разград, Младенов остро критикува офанзивните си играчи, а един от тях бе звездата на тима Жорди Кайседо. Неговият договор с ЦСКА изтича през лятото и на фона на днешната новина, няма да е изненадващо, ако еквадорецът бъде продаден още по време на зимния трансферен прозорец.

Подобни твърдения не са изненада, тъй като съвсем наскоро се заговори, че "армейците" ще направят всичко по силите си, за да спечелят възможно най-много пари от продажбата му!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички