ЦСКА готови за раздяла с голмайстора си, но за определена сума


ЦСКА готови за раздяла с голмайстора си, но за определена сума
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2154 0

От ЦСКА са готови да се разделят с голмайстора си Жорди Кайседо през зимния трансферен прозорец. Те обаче искат да получат една прилична сума за правата му, пише "България днес". Става дума за 2 милиона евро.

През настоящия сезон централният нападател играе силно с червената фланелка, като е реализирал 8 попадения в 10 мача през кампанията дотук. Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев бил готов да продаде еквадореца, за да си помогне със споменатата сума за нови попълнения, както и в бюджета за заплати.

На "Българска армия" се надяват Еквадор да се класира на Световното първенство в Катар догодина, за да си вдигне цената Кайседо още повече. Както е известно, той получава повиквателни от родината си. До момента Еквадор е трети в класирането след Бразилия и Аржентина и е с 6 точки пред преследвачите си Перу и Колумбия.

Ако обаче се стигне до продажба през зимата, феновете няма да са особено доволни. През миналата зима клубът продаде тогавашния си голмайстор Али Соу на руския Ростов, което имаше своята роля за поредния неуспех на "червените" да спрат хегемонията на Лудогорец в Първа лига. Към Кайседо не липсва интерес, като наскоро той бе наблюдаван от 4 клуба от различни държави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички