Радостна вест за Саша Илич - двама играчи се завръщат към тренировките на ЦСКА


Радостна вест за Саша Илич - двама играчи се завръщат към тренировките на ЦСКА
Снимка: CSKA.BG

2324 0

Двама от играчите на ЦСКА, които имаха проблеми с контузии в последните дни, ще се завърнат в редиците на Саша Илич и днес (17 ноември) ще се включат в сутрешната тренировка на отбора, информира "Тема спорт".

Става въпрос за капитана Юрген Матей и полузащитника Лазар Туфегджич!

Футболистите на "армейците" подновяват занимания, след като получиха 4 дена почивка след победата с 2:0 срещу Черно море на "Тича". Следващият официален мач на тима е 1/16-финалът срещу Гигант Съединение за Купата на България, който е насрочен за 26 ноември (12:00 часа).

Преди това ЦСКА ще изиграе и една контрола - на 20 ноември (неделя) противник ще бъде клуб от Втора лига, а двубоят ще се проведе на базата в Панчарево.

Изданието пояснява, че Матей и Туфегджич, които пропуснаха последните два срещи на своя отбор - срещу Локомотив София (0:0) и срещу Черно море, вече са възстановени от травмите си и може би ще запишат минути в неделния приятелски мач. Туфегджич бе получил разтежение при успеха с 1:0 срещу Локомотив Пловдив на 1 ноември, а Матей имаше проблеми в бедрото, а освен това пътува и до родината си, за да присъства на раждането на първото си дете. Преди броени дни пък се появиха информации, че клуб от Ротердам проявява интерес към капитана на Саша Илич

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички