Саша Илич за Сърбия на Световното: Невероятен отбор, пълен с играчи от най-добрите първенства


Саша Илич за Сърбия на Световното: Невероятен отбор, пълен с играчи от най-добрите първенства
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1612 0

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, взе участие в благотворително "Вечно дерби" срещу Левски. Двубоят от кампанията се изигра под наслов “Обединени в грижа за мъжкото здраве” и е по инициатива на Аджибадем Сити Клиник.

Сръбският наставник на "армейците" дори се отличи с асистенция за крайното 4:4, която прати мача в дузпи. След срещата той говори пред медиите, като засегна част от актуалните теми при "червените", както и предстоящото Световно първенство в Катар, на което участие ще вземе и неговата родина.

"Сърбия има невероятен отбор с Митрович, Влахович, Милинкович-Савич, Тадич. Все играчи, които играят в най-добрите първенства. Играхме фантастично в квалификациите, завършихме първи пред Португалия. Сърбия има фантастични единици“, заяви Саша Илич.

Бившият полузащитник е един от най-великите футболисти в историята на сръбския футбол. Той има на сметката 41 мача с екипите на Югославия и Сърбия, в които записва 7 гола и 1 асистенция.

Ето какво любопитно изказване по адрес на Илич направи изпълнителният директор на "армейците" Филип Филипов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички