ВИДЕО: Кой започна боя на Сейнт Патрикс - ЦСКА и кой пострада в него?


ВИДЕО: Кой започна боя на Сейнт Патрикс - ЦСКА и кой пострада в него?
Снимка: Cska.bg

10789 0

В края на мача между Сейнт Патрикс и ЦСКА в Ирландия феновете станаха свидетели на неприятни сцени, които доведоха до връчването на червени картони на Брадли Де Нойер от българския тим и на Адам О'Райли от съперниковия. В радостта си от резултата, класирал "червените" за плейофите на Лига на конференциите, привържениците на ЦСКА не отдадоха голямо значение на случката. Ето какво научихнме за нея от ирландските медии:

Снимки в социалните мрежи показват, че Де Нойер празнува победата в гостуването, когато е нападнат в гръб от играч на Сейнт Патрикс, вероятно О'Райли. Футболистът на ирландците избутва защитника на гостите, след което започва мелето, а публиката хвърля бутилки на терена. След това Де Нойер е изведен от служител на българския тим.

По време на мелето снимка на ирландска медия е уловила и как Де Нойер се блъска с бранител на Сейнт Патрикс - Том Гривости. Taмошните медии информират, че двама футболисти на ирландците - Джейми Ленън и Крис Форестър, са били ударени по време на мелето, а бутилки са профучали покрай главата на нидерландския играч на ЦСКА, докато е бил вкарван в тунела.

На Острова обаче не се притесняват от грубостите на своя играч и на феновете си, а докладваха ЦСКА за расизъм срещу техни футболисти. Освен това в Ирландия са на мнение и че ЦСКА е спечелил със спорна дузпа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички