Директор в ЦСКА: Не мисля, че сме показали кой знае каква игра. Възможно е да отстраним Базел!


Директор в ЦСКА: Не мисля, че сме показали кой знае каква игра. Възможно е да отстраним Базел!
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2642 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов заяви след завръщането на отбора от Ирландия, че мачът срещу Септември София от 6-ия кръг на Първа лига (14 август, 20:00 часа) няма да бъде отлаган.

Силната фигура на стадион "Българска армия" уточни, че тези решения се взимат от старши треньора Саша Илич: "Със Септември няма да отлагаме двубоя. Тези решения ги взима треньорът, той е човекът, който взима решенията и преценява състоянието на играчите".

Филипов бе откровен и заяви, че според него футболистите не са герои след отстраняването на Сейнт Патрикс и не са показали кой знае каква игра:

"Чак герои не бих казал, че са момчетата. Свършиха си работата, показвайки характер. Преодоляха пасива от първия мач и продължават напред. Ние на отиване си казахме, че отиваме да победим и да продължим. Това беше целта. Не мисля, че сме показали кой знае каква игра. Мачът не беше на високо ниво, нервен мач, но си изпълнихме целта".

"Сега имаме мач със Септември, който не е по-малко важен, после ще говорим за Базел. Много нервен мач беше със Сейнт Патрикс, като и двата отбора искаха да продължат, така се получиха сблъсъците в края. Възможно е да отстраним Базел! ЦСКА е отстранявал и много по-големи отбори, но ще видим докъде ще ни стигнат силите", допълни още изпълнителният директор на "армейците".

Вижте още: Героят за ЦСКА Иван Турицов обясни как е излъгал вратаря на Сейнт Патрикс при дузпата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички