В Ирландия: ЦСКА "излезе от затвора" със съмнителна дузпа!


В Ирландия: ЦСКА "излезе от затвора" със съмнителна дузпа!
Снимка: Stephen McCarthy / Harry Murphy / Tyler Miller / LAP.bg

4732 0

В Ирландия не са никак доволни от загубата на Сейнт Патрикс от ЦСКА и последвалото отпадане от Лига на конференциите. Ирландският "The Sun" написа, че успехът на "червените" е дошъл след съмнителна дузпа.

"Спорна дузпа, реализирана от Иван Турицов, последвана от съмнителен свободен удар на същия играч, реши изхода от съперничеството. Сейнт Патрикс извън Европа след противоречива дузпа, която измъкна ЦСКА София от затвора", пише таблоидът и допълва: "Сейнт Патрикс бяха накарани да платят за това, че не бяха клинични в шансовете си, въпреки че начинът, по който падна решаващия гол, остави лош вкус в устата".

Според изданието не е имало задържане на Хари Брокбанк срещу Маурисио Гарсес, за каквото всъщност главният рефер отсъди дузпата за българския тим. Медията пише, че бразилецът е протестирал, само след като е видял съотборниците си да го правят и реферът е бил заблуден. Точно изпълнената дузпа от Иван Турицов в 79-ата минута класира ЦСКА за плейофите, където ги очаква Базел. А ето какво разказа героят Турицов за решителната си дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички