ВИДЕО: Гриша Ганчев изтипоса Кабаков в екип на Лудогорец и показа какво мисли за "подкрепата" му


ВИДЕО: Гриша Ганчев изтипоса Кабаков в екип на Лудогорец и показа какво мисли за "подкрепата" му
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

8523 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев използва своя профил в Instagram, за да изрази мнението си за мача срещу Лудогорец в Разград снощи. Без да пише каквито и да било коментари, бизнесменът качи видео с 4 ситуации от двубоя, завършил с равенство 2:2.

Кабаков - най-обсъжданата личност след дербито Лудогорец - ЦСКА

Те навеждат на мисълта, че Ганчев не приема обвиненията към ЦСКА, че са били подкрепени от главния рефер Георги Кабаков, а напротив, смята, че той е подминал моменти, в които е можело да санкционира играчи на Лудогорец.

Най-красноречив е последният пост на футболния бос, който показва колаж на популярна страница, изобразяващ Кабаков в екип на "орлите". Освен него президентът на БФС Борислав Михайлов също "грее" със зелен екип в профила на Гриша Ганчев.

Освен това публикува и четири видеа от спорни ситуации от дербито на върха в събота. В три от тях "червените" имат сериозни претенции за дузпа, а в четвъртото исканията са от страна Лудогорец. Постовете му не са придружени с текст, но ясно се подразбира, че са ясен знак за недоволство към отсъжданията на Кабаков.

Феновете подкрепят Ганчев с коментари към публикациите и пишат, че лидерът в класирането е бил "подпиран" от съдията. А от Лудогорец атакуваха съдията, че е подкрепил ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички