И Лудогорец атакува Кабаков: Удари едно рамо на гостите от ЦСКА


И Лудогорец атакува Кабаков: Удари едно рамо на гостите от ЦСКА
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

3654 0

Георги Кабаков беше основна тема на разговор след зрелищното реми, което Лудогорец и ЦСКА си спретнаха в Разград снощи. И двата клуба атакуваха съдията на мача, обявявайки, че е подкрепял съперниковия отбор.

Претенции към рефера изказаха не едно или две лица от двубоя, а столичани дори излязоха със загадъчна позиция с ясен адресат. След полунощ с изявление на страницата си в социалната мрежа Фейсбук са излезли и разградчани.

Според тях Кабаков е "ударил едно рамо" на "червените", като не е отсъдил дузпа в полза на "орлите" в края на мача. Те визират ситуацията, при която Игор Тиаго падна в наказателното поле на гостите. Ето какво пишат от Лудогорец:

Лудогорец и ЦСКА направиха 2:2 в дербито на кръга и запазиха статуквото на върха в Първа лига. Реферът Георги Кабаков и ВАР съдиите удариха едно рамо на гостите, като не отсъдиха чиста дузпа в края на мача за нарушение срещу Игор Тиаго. Така „орлите“ продължават да имат аванс от едва една точка три кръга преди края, а финалът на първенството остава отворен. Самият мач пък бе изключително качествен и атрактивен. Ето я и спорната ситуация. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички