ВИДЕО: ЦСКА се оборудва с дългочакания нов модерен автобус


ВИДЕО: ЦСКА се оборудва с дългочакания нов модерен автобус
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3101 0

Футболистите на ЦСКА ще се радват на комфорта на модерен и луксозен клубен автобус. Той е дело на китайския концерн Yutong, който занапред ще бъде официален превозвач на "червените". Най-големият производител на автобуси в света е избрал за 31-кратните шампиони на България модел, определен за номер 1 в своя клас за миналата година на най-престижното изложение “BusWorld” в Брюксел.

Автобусът акостира тази сутрин на централната алея на стадион "Българска армия“. Визията му е издържана в традиционните клубни цветове, а оригиналната идея акцентира върху армейските ценности, на които се крепи величието и славата на ЦСКА.

Сред основните мотиви са законно притежаваната клубна емблема, както и слоганът "Няма бъдеще без история". Впечатляващото возило беше готово да "дебютира“ за мача с Левски в събота, но след отлагането му от страна на БФС, футболистите и спортно-техническият щаб на ЦСКА ще могат да му се насладят в предстоящото домакинство от Лига Европа срещу швейцарския Йънг Бойс. А защо отборът е нямал автобус през 2016 г. според бившия треньор на "червените" Едуард Йорданеску вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички