Разкриха какво е вбесило Акрапович в Локомотив (Пд) и го тласнало към ЦСКА


Разкриха какво е вбесило Акрапович в Локомотив (Пд) и го тласнало към ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1445 0

Вестник "Мач Телеграф" разкри любопитна подробност около раздялата на Бруно Акрапович с Локомотив (Пд). Става ясно, че след като научил за решението на Христо Крушарски да се раздели с Анте Аралица, треньорът е поискал от боса да освободи и трима от шефовете. Става дума за отговарящия за връзките с феновете и маркетинга Росен Коруев, за административния директор Румен Рийчев и за администратора Тома Цилев.

Босненецът настоявал до последно, че нападателят е бил натопен за това, че е псувал Крушарски и че просто е изразил гласно гнева си от развоя на мача с Монтана (2:2) и от подвикванията от трибуните, които е чул. Собственикът обаче обяснил на Акрапович, че неговата работа е да подготвя отбора, а "не да кадрува".

Треньорът е бил ядосан и от факта, че чрез Цилев спортният директор Георги Иванов е прибрал картотеката на Аралица вечерта преди мача със Загорец за Купата на България. Целта е била да се попречи на Акрапович да го използва в мача, което му е било наредено, и така да задълбочи напрежението в клуба. А какви са отношенията на Бруно със Стойчо Стоилов в ЦСКА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички