Йорданеску: В ЦСКА нямахме автобус, защото оранжевият не се хареса на феновете


Йорданеску: В ЦСКА нямахме автобус, защото оранжевият не се хареса на феновете
Снимка: БГНЕС

1809 0

Бившият треньор на ЦСКА ЕДуард Йорданеску разкри причините, заради които смята, че не му са се получили нещата в клуба. Както е известно, румънецът бе изгонен през ноември 2016 г., само 3 месеца след като бе представен начело на тима.

"В България се случиха и много положителни неща, но условията бяха повече от трудни и имах много проблеми около отбора. Винаги ще уважавам собственика, защото винаги ме подкрепяше, дори когато подписах прекратяването на договора ми. Имах усещането, че мога да постигна успех в този момент", сподели Йорданеску пред "Sport Total FM".

"Бях единственият румънец, единствен чужденец в първенството и почувствах вълна от съпротива още в началото. Имах група от млади играчи, които трудно разбираха какво иска треньорът", допълни румънецът.

"Целият ни бюджет за заплати се равняваше на заплатата на Кафу от Лудогорец, а ние трябваше да се борим срещу този отбор. В мача с тях те ни победиха с 2:1, но не им беше лесно", казва Йорданеску.

"Нямахме автобус, защото бившият такъв на Литекс, който се сля с ЦСКА, не беше добре приет от феновете заради оранжевия му цвят. Нямах фитнес зала, нямах лекар и всичко това влияеше върху работата ми. А и инфраструктурата не беше кой знае какво", категоричен е румънецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички