Венцеслав Стефанов: Гриша Ганчев е страшен тарикат, не го познавате, иска да завладее футбола


Венцеслав Стефанов: Гриша Ганчев е страшен тарикат, не го познавате, иска да завладее футбола
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13481 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира по любопитен начин собственика на ЦСКА Гриша Ганчев. Той го определи като "страшен тарикат" и сподели, че има мечта да "завладее футбола", а не само тази за новия стадион на "армейците".

"Думите на Гриша Ганчев, че БФС е секта ли? Гришата е такъв тарикат, не можете да си представите! Повярвайте ми, познавам го от 32 години! Страхотен тарикат! Освен мечтата му за стадиона на ЦСКА, си мечтае да завладее и футбола" - сподели той.

Венци се насочи и към спортния министър Радостин Василев, за когото сподели, че не го е убедил, че не е министър на ЦСКА. Освен това каза, че Василев не би го поканил в офиса му, защото ще му зададе "няколко много неудобни въпроса".

"Спортният министър Василев не ме е убедил по никакъв начин, че не е министър на ЦСКА! Няма шанс! Първата му работа беше да започне да оправя техните бакии. От немай-къде покани и Левски, ама веднага им беше казано, че козирката ще им струва повече от трибуната. Стадион "Славия" не е мой или на Младен, никой няма да си го вземе за себе си, той е на Славия.

По същия начин Черно море придоби своя стадион във Варна и Гришата този в Ловеч. Това че в Левски и ЦСКА не са имали акъл, си е техен проблем. Осветлението на стадион "Славия" ли? Кой да ни е помогнал за него? Никой не ни е помагал, платихме и си го направихме сами. В българския футбол абсолютно никой не е печалба - Домусчиев, Ганчев, никой. Категорично.

Радостин Василев никога няма да ме викне в кабинета си, защото знае, че ще му задам няколко много неудобни въпроса" - сподели Стефанов пред "Спортал". Венци Стефанов направи и любопитни разкрития за Бербатов, Берое и ТЕЦ-а.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички