Венци Стефанов атакува Бербатов: Подмамват малките клубове, ще има изненади по тоалетните


Венци Стефанов атакува Бербатов: Подмамват малките клубове, ще има изненади по тоалетните
Снимка: Lap.bg

2010 0

Босът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път нападна кандидата за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов. Стефанов даде пресконференция, на която говори по актуални теми около българския футбол, а една от първите дискусирани теми бе предстоящият Конгрес на БФС, на който Бербатов ще се изправи срещу Борислав Михайлов.

По отношение на екипа на Бербатов, Стефанов заяви: "Стараят се да ходят по малките клубове, подмамват ги с обещания, които е невъзможно да се изпълнят. Мои познати са ми споделяли какво им предлагат, няма да разкривам пред широката публика. Не искам да слизам на това ниво.

Колегите на Конгреса трябва да бъдат внимателни, защото сигурно ще има изненади - дали по тоалетните, по входовете или каквото и да било. Всеки има правото да говори каквото си иска. В България обаче никой не държи сметка какво се хвърля в публичното пространство, независимо дали е лъжа.

Със сигурност Боби Михайлов има много кусури, както и аз и всеки един от нас. Това, което се предлага (от Бербатов), не може да се случи. В публичното пространство се тиражират неща, които нямат нищо общо с истината.

Аз съм "за" всеки един, който се докаже, че е откраднал пари, да бъде публично изваден и да бъде осъден. Но ако няма такова нещо, нека всеки да си замълчи. Защото от щаба на опозицията чух толкова нелепости, че просто ми става байгън от глупости и простотии", каза Стефанов. И добави, че предстоящият Конгрес е "престъпление", защото се давали 500-600 хиляди лева за провеждането му, които можели да бъдат спестени.

ОЩЕ: Венци свали шапка на феновете на Левски, похвали ЦСКА и Стойчо Младенов!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички