Венци Стефанов с коментар преди ЦСКА-Славия


Венци Стефанов с коментар преди ЦСКА-Славия
Снимка: Lap.bg

3972 0

Собственикът на Славия Венци Стефанов коментира пред „Новспорт“ своите очаквания за полуфиналния мач-реванш от турнира за Купата на България на неговия отбор срещу ЦСКА и се върна на първия двубой между двата тима на стадиона в „Овча Купел“. Той осъди остро вандалите, които причиниха немалки щети на стадиона на Славия. Босът на белите прогнозира кой от Левски и Лудогорец ще отиде на финал.

"Щом чупят - сега ще плащат. Чакам си парите, за да оправим пораженията по стадиона ни. Тази вечер ще гледам реванша по телевизията, няма да ходя на "Армията". Не смятам, че мога да отида там след вандалщината, която направиха на стадиона ни. Това е недопустимо, грозна работа. Искам да подчертая, че не всички фенове на ЦСКА са вандали. Имам много приятели от техния отбор. Има цесекари, които са възпитани, интелигентни. На стадиона ни безчинстваха 30-ина вандали, които са оставени да правят каквото си искат. Очакваме ЦСКА да възстановят щетите“, отсече Стефанов.

Няма да се предадем и до края ще търсим своите възможности. Би било добре да стигнем и ние до последното стъпало, ще видим, довечера ще се реши всичко. Ако не допуснем гол, имаме шанс. На реванша с ЦСКА няма да играе Борислав Цонев. Видях, че беше при доктора. Контузен е и няма как да играе“, сподели босът на „белите“.

Очаквам Левски да отстрани Лудогорец и да се класира на финала. "Сините" показаха по-добра игра в Разград и заслужено спечелиха. Лудогорец заслужено е шампион. Ние също ги поздравихме. И това е съвсем нормално, защото в Славия сме културни хора", коментира още Венци Стефанов.

За ЦСКА предстои изключително важен реванш срещу Славия. "Армейците" имат преднина от два чисти гола на чужд терен и са изявен фаворит да продължат към финала. Двата тима имат кадрови проблеми, а някои футолисти на "армейците" трябва да бъдат много внимателни, за да не пропуснат дербито с Лудогорец предстоящия кръг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички