ЦСКА - Славия по ТВ: Къде да гледаме полуфинала-реванш за Купата на България?


ЦСКА - Славия по ТВ: Къде да гледаме полуфинала-реванш за Купата на България?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2613 0

ЦСКА приема Славия в полуфинален мач-реванш от турнира за Купата на България. Срещата на стадион „Българска армия“ в столицата е тази вечер от 19:00 часа. "Червените" влизат в сблъсъка с комфортен аванс от два чисти гола след първия двубой в квартал „Овча купел“.

Автогол на централния защитник на Славия Гьоко Зайков и попадение на Иван Турицов от дузпа донесоха успеха с 2:0 миналата седмица. ЦСКА ще бъде воден за втори пореден път от именития британски специалист Алан Пардю, който бе на резервната скамейка и при нулевото равенство с Левски в неделя.

Специалистът наследи временно на поста старши треньор Стойчо Младенов, който се раздели с клуба заради противоречия с клубното ръководство, за двата мача с Левски и Славия, като бъдещето на британеца ще бъде решено след това.

Славия няма какво да губи в реванша на „Армията“ и ще се опита да стигне отново до финала в надпреварата след 2018 г., когато надигра Левски след изпълнение на дузпи. „Белите“ на Златомир Загорчич ще търсят отстраняване на съперника, който от своя страна гледа към трето последователно участие на финала за Купата на страната след тези през 2020 (загуба от Локомотив (Пд) и през 2021 (победа над Арда).

Главен съдия на реванша между ЦСКА и Славия ще бъде Волен Чинков, а негови помощници ще са Дениз Соколов и Петър Митрев. Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт", можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички