Венци Стефанов не си взе поука! Нарече Кайседо "черното момче" и го "изяде" заради Петков


Венци Стефанов не си взе поука! Нарече Кайседо "черното момче" и го "изяде" заради Петков
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2580 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не си поплюва и нарече нападателя на ЦСКА Жорди Кайседо "черното момче", въпреки че неотдавна имаше проблеми заради расистки изказвания. Стефанов нападна Кайседо заради инцидента с Георги Петков и тотално обвини нападателя на "червените".

"Безобразие бе извършено от този футболист. Знам, че има привърженици на "червения" клуб, но не може да се сравни с нищо мълчанието на журналистите, на хората, които гледаха мача. На ръководителите във футболния съюз, тъй като първо има засада, после има удар с ръка в главата на Петков.

Тежко провинение, а няма дори забележка. Дузпа за Славия не се присъжда, а съдията се чудя как не го изнасилиха ръководството на ЦСКА. Те какво ли не направиха, но всичко остава безмълвно. Днес се е случи с Петков, а повечето от вас познават Жоро от години. И знаят, че Жоро тръгва с крака напред при висока топка.

Човекът Георги Петков не го прави това срещу това „черното“ момче, тъй като се страхува да не му нанесе тежко поражение. Отсреща обаче не среща същото нещо. Голяма част от вашите ръководители три дена ми пълнят главата с тази прословута линейка. Нека турят една верига с линейки. Това няма да промени нищо. Първо е грижата за хората и футболистите и тя е най-важна. Не искам повече да говоря, тъй като мога да кажа още много неща и да засегна много хора" - заяви Стефанов.

Самият Георги Петков пък призна, че си е разменил съобщения с Жорди Кайседо - ето част от тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички