Лекарят на Славия: С Гошо Петков можеше да се случи най-лошото


Лекарят на Славия: С Гошо Петков можеше да се случи най-лошото
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2347 0

Ужасни разкрития за състоянието на Георги Петков след сблъсъка с Жорди Кайседо разкри лекарят на Славия Денис Йълмаз. Той е спасил живота на вратаря, след като при сблъсъка е глътнал езика си 3 пъти, а линейката, която трябваше да го откара в болница, не можеше да се отвори в продължение на няколко минути.

"Гошо буквално се бореше за живота си. Когато хукнах и отидох да видя какво става, гледката не беше за всички. Обръщайки Петков, видях, че целият е посинял. Започнах да действам веднага. Извадих езика му. Но знаете ли какво се случи – той после още два пъти гълташе езика си. Общо три пъти. Получи гърч, започна да рита с крака. Задушаваше се и щеше да умре в ръцете ми!", разказа Йълмаз пред "Блиц".

"Когато се пооправи и се надигна, аз видях, че е много неадекватен. Попитах го какъв е резултатът, а той само гледаше едвам-едвам. Когато след втория и третия ми въпрос: "Къде си в момента и кой ден сме?“, не последваха никакви отговори, усетих, че нещата не са добре. Че Гошо е получил тежко комоцио", допълни Йълмаз. Ето какво каза за ситуацията и за състоянието на Петков президентът на "белите" Венцеслав Стефанов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички