Ваня Джаферович коментира предстоящия финал и каза кой ще го спечели


Ваня Джаферович коментира предстоящия финал и каза кой ще го спечели
Снимка: Facebook

2130 0

Бившият Футболист на Берое Ваня Джаферович бе гост в “Sportal TV” и коментира предстоящия финал за Купата на България между ЦСКА и Левски.

"Много исках Берое да стигне до финал, но се радвам, че точно този финал ще се играе. Това са отборите с най-голяма история и фенска база. Билетите са се продали за отрицателно време. Няма шанс да се намерят билети. Ще бъде един празник за феновете", каза Джаферович.

"За мен Станимир Стоилов е един от най-добрите български треньори. Мисля, че този човек направи чудеса с Левски. Според мен временната форма не е от значение. Този мач ще е на живот и смърт. Ще е ритане, джаскане, блъскане и псуване. Може и да има червени картони. Напрежението ще е при "сините". Загубиха поредица от финали", добави още бившият защитник на Берое“, прогнозира бившият футболист.

"Може да се стигне до дузпи този мач. Все пак си мисля, че Левски ще вземе трофея. Не съм фен нито на Левски, нито на ЦСКА, но ще е много хубаво да се зарадват феновете на Левски", изрази мнение Ваня Джаферович.

Вижте още: Сонко Сундберг разкри какво го е довело в Левски и кой е с основна заглуга за подписа му

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички