Вальо Михов: Тактическото надлъгване ще реши дербито ЦСКА - Лудогорец


Вальо Михов: Тактическото надлъгване ще реши дербито ЦСКА - Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2595 0

Бившият президент на БФС и ЦСКА Валентин Михов вярва, че тактическата битка между Ивайло Петев и Саша Илич ще реши дербито ЦСКА - Лудогорец в неделя. двубоят е и директна битка за титлата в Първа лига, като "червените" все още водят с 2 точки пред "орлите".

"Двата отбора се познават много добре и изненадите могат да дойдат от нестандартните ходове на треньорите. Тази среща е много сложна за прогнозиране, победата може да отиде и в двете посоки. Мачът е непредвидим, какъвто беше и този на ЦСКА срещу Левски", коментира футболният деятел пред "България Днес".

"Залагам на българското!, отсича той по повод щекотливата тема за липсата на повече българи в съставите и на двата тима. - Не казвам, че не трябва да има чужденци в Първа лига, но трябва да са от висока класа, а не на кило".

"Футболът ни е бил силен тогава, когато сме развивали българските таланти. Когато се върнем към тази практика, тогава ще дойдат и новите ни успехи", категоричен е Михов. А ето какъв ще е изходът от битката за титлата според бившия играч на Ботев (Пд) Борислав Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички