Вальо Илиев окача бутоните, става шеф в ЦСКА


Вальо Илиев окача бутоните, става шеф в ЦСКА

1846 0

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев ще окачи бутонките в най-скоро време, твърди "България Днес". Травмите, които мъчат екснационала, са го накарали да размисли върху своето бъдеще.

Илиев отдавна е извън строя и не се знае дали ще се завърне на терена. Той не записа нито една игрова минута на лагера на отбора в Сиде (Турция). За пенсиониране на Илиев загатна и Александър Томов по време на подготовката на отбора. Тогава капитанът на "червените" влезе в открит конфликт с главния акционер на ЦСКА. На лагера Илиев разкри, че Томов не е плащал заплати, а бившият политик контрира капитана си, че не е синдикален лидер, за да дава мнение. Впоследствие Томов на няколко пъти заяви, че няма проблеми с Илиев и дори намекна, че защитникът може да бъде предсрочно пенсиониран.

Възможно е Илиев да получи работа на "Българска армия", като най-вероятно той ще заеме място в ръководството на любимия си отбор.

В момента бившият национал се възстановява от контузия в коляното. Той претърпя нова операция в края на миналия месец. Илиев не е играл футбол от октомври, когато получи контузия в глезена. Капитанът на "армейците" дори не пътува за решителния вчера мач в Пловдив между "Ботев" и ЦСКА.

Все още не е ясно кога Илиев ще поднови тренировки с ЦСКА или дали изобщо ще се върне на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички