Животното нахлул в съблекалнята с команда: Лягайте!


Животното нахлул в съблекалнята с команда: Лягайте!
Снимка: "България Днес"

3540 0

Тарторът на агитката на ЦСКА Росен Петров-Животното е заплашвал футболистите, за да загубят от "Ботев" (Пловдив) и да прецакат "Левски" да играе в долната шестица. Животното нахлул в съблекалнята на ЦСКА в началото на седмицата. Той прекъснал разбора на Стойчо Младенов за загубата от Берое и иззел функциите на треньора, твърди "България Днес".

Вместо да надъхва "червените" за победи, тарторът на "армейската" агитка наредил: "Падате в Пловдив!". Целта на Росен Петров и останалите ултраси е да бъде прецакан "Левски" да не влезе в шестицата. Животното въобще не позволил на играчите и треньора да изкажат своето мнение по въпроса. Вместо това заплашил, че ако не изпълнят ултиматума, ще си имат работа с него и хората му.

Именно по време на този разговор за първи път е споменат и вариантът за нахлуване на агитката на терена, ако резултатът позволява на "сините" класиране в топ 6. Действията на Петров не останали скрити. Новината за тях бе достигнала дори до "Герена", което сериозно притесни левскарите.

Членът на УС на ЦСКА Иво Котев потвърди, че играчите са заплашвани. Александър Томов - също.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички