Капитанът на ЦСКА претърпя втора операция за 2015 година


Капитанът на ЦСКА претърпя втора операция за 2015 година

1618 0

Капитанът на ЦСКА Валентин Илиев претърпя втора операция на коляното си за 2015 година, след като получи травма по време на лагера на "червените" преди началото на пролетния дял от шампионата.

Както е известно, защитникът получи травма по средата на първия полусезон и пропусна достас мачове на "армейците", но се очакваше да направи пълно възстановяване.

По време на подготовката обаче Илиев получи нова травма, като вече беше опериран веднъж. Оказа се обаче, че той има нужда от нова операция на колянна става, както става известно от съобщение на клиника "Еуровита".

"Днес, 24.02.2015 г. в Спортсклиник Еуровита бе опериран капитанът на ПФК „ЦСКА“,  Валентин Илиев. Операцията на дясна колянна става бе извършена от д-р Иван Василев. Интервенцията е успешна и се очаква в близките седмици състезателят да започне тренировки", гласи становището на клиниката.

Според медицински експерти, Илиев ще се нуждае от 1 месец почивка, а повтарящата се контузия ще усложни завръщането му на терена. Не е тайна, че от клуба се готвят още след този сезон на "пенсионират" своя капитан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички