Валентин Антов: В Болоня почерпих голям опит


Валентин Антов: В Болоня почерпих голям опит
Снимка: Getty Images/Guliver

1688 0

Бранителят на ЦСКА Валентин Антов сподели, че все още не е абсолютно сигурен къде ще продължи кариерата си. Както е известно, след пропадането на трансфера му в Болоня, защитникът се завърна при „червените” и към момента тренира със столичани.

Интерес към него обаче не липсва. Антов говори при завръщането на тима на ЦСКА от Австрия, където „червените” бяха на подготовка. 

„Добре се чувствам. Чувството да съм с тази фланелка е доста познато за мен. Важното е да направя една добра подготовка и да видим какво предстои. Доколкото аз знам, засега съм тук. Ако се появи нещо, то не е в моите ръце. Аз гледам ден за ден, за да се подготвя и да бъда на максимално ниво, за да помогна на отбора.

В Болоня видях как действа едно от най-големите първенства в света. Видях много добри футболисти, видях как играят и тренират, така че мисля, че това беше много добър и много полезен опит за мен и ще ми помогне в бъдеще.

Ако имах възможност да остана в Болоня, щеше да е хубаво, но такъв е живот, това е футболът, понякога нещата не се случват както ние искаме. Вадя си необходимите поуки. Както казах, тези месеци там, бяха голям опит за мен. Искам да надграждам и кариерата ми да продължи във възходящо ниво”. А какво каза Евтимов след завръщането на ЦСКА, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички