Димитър Евтимов: ЦСКА се подготви добре и сме готови за сезона


Димитър Евтимов: ЦСКА се подготви добре и сме готови за сезона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5004 0

Резервният вратар в ЦСКА Димитър Евтимов говори пред медиите при пристигането на „червените” на летище „София” след подготвителния им лагер в Австрия.

Евтимов призна, че тимът се е подготвил много добре за новия сезон и е готов за предстоящите официални мачове. Стражът също така каза, че ЦСКА иска да победи Лудогорец за Суперкупата и да се зарадват феновете на отбора.

„Мисля, че свършихме всичко, което беше важно за нас в Австрия. Направихме четири добри контроли срещу класни съперници. Резултатите не са важни, а важно бе да се подготвим като отбор", каза Евтимов.

„Лудогорец има официален мач, но ние изиграхме четири много добри контроли. Дали имат предимство? Не мисля. Тепърва предстоят мачовете, така че ще видим. Имах леко натъртване срещу Олимпиакос, паднах лошо на гърба си и мисля, че другата седмица ще бъда добре. Алекс Божев е с нас от почти една година и тренира с нас. Само на 15 години е, което за вратар е малко. Представя се много добре, слуша съветите от всички нас и има светло бъдеще пред него стига да си върши работата и да слуша", коментира той.

„Всички мачове са важни, мислим за мача с Лудогорец на 17-и. след това ще мислим за европейските, а срещу Лудогорец ще зарадваме цяла България. Мисля, че Любо Пенев е доволен. Обиграхме се, а новите се включиха добре с нас. Готови сме за новия сезон”, завърши Димитър Евтимов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички