Валентин Антов с първи думи: Защо Италия пред Англия и чул ли се е с Десподов преди трансфера?


Валентин Антов с първи думи: Защо Италия пред Англия и чул ли се е с Десподов преди трансфера?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4189 0

Вече бившият бранител на ЦСКА Валентин Антов говори за първи път, след като стана ясно, че ще продължи своята кариера в елитния италиански Болоня. Той обясни защо е избрал да премине в Италия, както и дали се е посъветвал с Кирил Десподов, който също изкара период на Ботуша.

"Офертата беше сега, сега разбрах. Мисля, че в живота ти се пада веднъж такъв шанс. Сграбчих го, искам да отида и да се пробвам. Това е едно от най-добрите първенства. Италианското първенство е известно със защитата си, мисля, че е много добро място, където да се боря още и да се иградя като футболист.

Не сме се чували с Кирил Десподов, нещата се случиха много бързо, нямах време да се чувам, с когото и да е било. Надявам се да отида и да се адаптирам бързо. Успях да се чуя със Синиша Михайлович, нямам търпение да отида да се запозная, както с него, така и със съотборниците ми. Имам много да науча от тях, нямам търпение. Не искам да давам оценки, отивам да се боря за мястото си. Колкото по-бързо успея, толкова по-добре. Давам всичко от себе си, това е голяма крачка.

Както знаете, в Англия е дори невъзможно да се отиде според Брекзит и ситуацията. От България е невъзможно. Не знам какви оферти е имало, не искам да говоря за това. Както е ясно, вече подписах, отивам в новия си отбор.

Посланието ми към феновете е, че те са най-великата публика. Роден съм на стадиона. Ще подкрепям клуба, надявам се да имаме нов стадион и да имаме купи и титли в бъдеше" - сподели Антов пред "Диема спорт".

А в Италия определиха Валентин Антов за един от най-добрите млади играчи в Европа и го сравниха с Шкриниар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички