Слабото място на новия в ЦСКА - Федерико Варела - контузиите


Слабото място на новия в ЦСКА - Федерико Варела - контузиите
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2174 0

ЦСКА представи първото си ново попълнение през зимния трансферен прозорец - полузащитникът Федерико Варела. Аржентинецът за последно игра в турския Денизлиспор. Оказва се, че един от най-големите проблеми за играч са контузиите.

През последните години той не е записвал толкова много мачове, защото често страда от мускулни контузии, които го възпрепятстват. Такъв е случаят и през целия месец януари, когато проблемът е в бедрото му.

През 2019-а година пък е аут за по-дълго време. Тогава той е част от втородивизионния испански Леганес и не е на разположение за отбора си за цели 4 месеца. Отново поради мускулна травма. Не е ясно моментното състояние на Варела и дали той ще може веднага да се включи в приятелските срещи на своя нов отбор.

А след като стана ясен трансферът му при "армейците", той използва личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм", където написа: "Много съм щастлив от този нов етап в кариерата ми. Ще работя много, за да дам най-доброто за клуба и феновете ни". А вече се появиха и кадри с първите изяви на Федерико Варела за ЦСКА (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички