Валентин Антов призна коя е любимата му поцизия и говори за мечтата си да играе в Англия


Валентин Антов призна коя е любимата му поцизия и говори за мечтата си да играе в Англия
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1519 0

Един от най-талантливите български футболисти - играчът на ЦСКА Валентин Антов, говори за "армейците", като призна коя е любимата му позиция по терена, където е използван като централен защитник или като полузащитник, както и в кое топ първенство мечтае да играе.

"ЦСКА винаги е фаворит. В България са два отборите, които винаги са фаворити, очаква се от нас винаги да печелим, да се целим в купите и титлите. Това е отговорност на всеки футболист, който играе в ЦСКА. Имахме един труден период, загубихме точки срещу някои отбори, срещу които не трябваше да ги губим. Имаше известна разлика в точките, но мисля, че в последните месеци, преди епидемията, доста вдигнахме нивото, почнахме да печелим мачове. Надявам се за следващия сезон да поправим тези грешки" - коментира той пред "ТВ+" представянето на тима през този сезон, като определи финала за Купата на България като задължителен за спечелване.

"Може би, когато играя на една позиция повече време, почвам да се чувствам по-добре. Но определено дълги години в академията съм играл като централен защитник и там се чувствам по-стабилен и по-уверен. Надявам се някой ден да играя в голямо първенство, да се развия, но засега съм фокусиран върху ЦСКА. Имаме Купа, имаме следващ сезон, гоним си целите, когато му дойде времето" - сподели още.

Антов признава, че английското първенство му е любимо, въпреки че там е най-физически футболът, като мечтае един ден да играе там. Междувременно, появи се информация, че ЦСКА ще плати 1,3 милиона евро за трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички