Белтраме сподели в кой аспект Локо Пловдив му напомня на Антонио Конте


Белтраме сподели в кой аспект Локо Пловдив му напомня на Антонио Конте
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1204 0

Футболистът на ЦСКА Стефано Белтраме даде интервю за италианското издание ‘Tutto Juve’. Италианецът сподели, че намира общи неща между стила на игра на опонента на „армейците“ във финала Локомотив Пловдив и един от бившите му треньори в Ювентус Антонио Конте.

"Успяхме да преодолеем полуфинала и след няколко дни ни чака решителният мач. Първата ни цел до края на сезона е близо до изпълнение. Изправяме се срещу Локо (Пловдив), които са плътно с нас в класирането. Те са доста коварен съперник. Играят в стила на Антонио Конте със схема 3-5-2. Техните силни страни са агресията и интензитетът. Искаме да се представим на ниво и се надявам да решим всичко без да се стига до продължения и дузпи", заяви Белтраме, цитиран от „Тема спорт“.

"Не ни беше много лесно след подновяването на първенството. Имахме някои негативни резултати, но това е нормално за всички клубове. Аз лично още не съм в топформа. Имах лека травма в глезена, така че се опитвам да наваксам. Ще дадем максимума от себе си в оставащите срещи", допълни италианецът.

Финалът за Купата на България е на 1-ви юли на националния стадион „Васил Левски“. А ето какво направи ЦСКА в последния си мач преди финала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички