"Бях шокиран да видя базата" - бивш ас на Лудогорец с разкрития за Разград


"Бях шокиран да видя базата" - бивш ас на Лудогорец с разкрития за Разград
Снимка: БГНЕС

51199 0

Мнозина са тези, които се чудят с какво си уплътняват времето играчите на Лудогорец с оглед на това, че Разград не е от най-развитите градове в България. До голяма степен обаче това помага на футболистите, тъй като могат и се налага да мислят само за футбол

Такъв е и случаят с Елвис Ману - бившият играч на Лудогорец, който премина в отбор от Полша, след като не се разбра за нов договор с "орлите". Той обаче е останал очарован от престоя си в България и изумен от условията, предлагани от клуба. Градът обаче не му е харесал особено. 

"Беше хубаво времето ми в Лудогорец - играхме в Лига Европа. Градът не е топ, но всичко останало ми хареса. Най-много тренировъчната база", сподели Ману в интервю за "Sport Tvp" в Полша. 

"Тренировъчната база е нещо изключително. Бях доста шокиран да я видя. По този показател Лудогорец е европейски лидер. За договор обаче така и не се разбрахме и се озовах в Краков", коментира още той. 

В интервюто си той сподели, че най-лютите битки в България, в които е участвал, са тези с ЦСКА, отбелязвайки съперничеството на Лудогорец и "червените" през последното десетилетие. 

В събота вечер пък ще се проведе поредния епизод от сблъсъка между първия и втория в класирането - важните неща преди Лудогорец - ЦСКА четете тук

Още новини от български футбол четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички