Саша Илич посочи какво е знак, че ЦСКА напредва и обяви желанието си


Саша Илич посочи какво е знак, че ЦСКА напредва и обяви желанието си
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1330 0

Треньорът на ЦСКА Саша Илич изрази мнението си след победата с 1:0 над Черно море. Сръбският специалист призна, че се надява да бъде привлечен още някой нов футболист, който да увеличи конкуренцията в състава. Той похвали играчите си за себераздаването и показаната енергия. 

"Доволен съм от енергията, която показаха играчите и влагането им в мача. Ако искаме да постигаме добри резултати, трябва да играем така енергично. Отново се получаваха ситуации, в които губихме елементарни топки и най-вероятно ще има отбори ще могат да използват това срещу нас. Много бързаме в играта и затова много грешим. Още веднъж искам да поздравя играчите за енергията, която вложиха“, коментира Илич.

Надявам се, че ще дойде още някой футболист, който ще увеличи конкуренцията. Харесва ми това, че показваме енергия, тъй като това показва, че напредваме“, призна сръбският специалист.

Линдсет е качествен футболист. Много е хубаво това, че има игрови опит идва от първенство, което се играе. Можем веднага да започнем да го използваме, тъй като няма нужда от подготовка и адаптация“, коментира той последното ново попълнение от Норвегия.

Както и другите отбори и ние работим по време на тренировките за статичните положения, това е много важно за нас.  Трябва да се движим повече и днес имахме достатъчно положения, само че ни липсваше финалното докосване. Съгласен съм че е трудно, но имаме 24-25 футболисти. Трябва да използваме всички играчи, които имаме“, подчерта той.

Просто се случи, че се събрахме двама сръбски треньори и един селекционер. Златомир Загорчич също е тук. С Младен Кръстаич дълги години сме играли заедно. Мисля, че той ще донесе нужната енергия, с която ще раздвижи българския отбор", завърши Илич.

А ето какво обяви героят за „червените“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички