Голмайсторът Асен Дончев: Трудна победа, с мачове се расте


Голмайсторът Асен Дончев: Трудна победа, с мачове се расте
Снимка: Lap.bg

2481 0

Младият футболист на ЦСКА Асен Дончев коментира представянето на тима и лично своята игра при успеха над Черно море в третия кръг на Първа лига. Дончев, който вкара победното попълнение, бе избран за играч на мача. 

"Трудна победа, труден мач, силен съперник. Можехме да решим мача още първото полувреме с две положения. Но се радвам, че второто успяхме и се поздравихме с победата. Още сме ранна част от сезона, надявам се на по-добра игра и да печелим по-убедително скоро", каза той за мача и представянето на тима.

"Не беше изненада, че започнах като крило в мача, тъй като като юноша съм играл на тази позиция, при мъжете започнах като бек. Надявам се повече занапред да съм крило. С мачове се расте, надявам се на повече минути, за да съм полезен на отбора", продължи Дончев.

"Видях Юрген с гръб към вратата, сигурен бях, че ще ми я пусне, не се замислих дали да я спирам, направо бих и се надявах да влезе", каза младокът за ситуацията, при която се разписа. Запитан за треньора на тима, той заяви: "Саша Илич е изключителен треньор, не го е страх да залага на млади играчи, доволен съм от работата с него". А ето какво каза за ЦСКА новото им попълнение Джонатан Линдсет. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички